Sivut

perjantai 25. helmikuuta 2011

Uus kämppä!

Noni, nyt (eli pienellä viiveellä) oon siis asettunu uuteen kämppääni. Se on sanalla sanoen mahtava :-) Täällä oli aika vahva röökinhaju, mut vedettiin Jussin kans suursiivous ja nyt haisee enää ihan vähän. Pari siivousmanööveriä vielä, ni pitäs olla parempi.


Tässä tää nyt on! Kyseessä on siis alimman kerroksen ikkunat sisäänkäynnin vieres oikeella. Täs edes on epämääräinen kuoppainen ilmanen parkkis; suht rändöm mut kätevä.


Onpas täällä sekavaa, pitää kaikes hiljasuudes myöhemmin vaihtaa kuvat sit ku oon siivonnu. Tässä siis olkkari tietsikka (ja ompelu-) nurkkauksineen. Aleksi poseeraa siinä telkkaria kattellen. Sänky taittuu kätevästi sohvaks.

Tietsikkanurkkauksesta otettu kuva samast huoneesta. Vasemmalla näkyy Vincentin pelikone, joka on tosi makee! Sit on keittiö, jossa pesu- ja tiskikone :-)

Vessa/pesuhuone. Toi valkonen lipasto on täyteentungettu peittoja ja tyynyjä.
Lisäks keittiössä oli tympee haju, jota oon ihmetelly ihan sikana et mistä se tulee! Kosk pesin roskiksen, viemärin, kaapin, kaiken; jäljellä ei ollu ku seinät ja lattia, neki pesty. Sit Aleksi tuli pelastaan päivän; uunin takana oli avoin putkenpää suoraan viemäristä!! Ei pysty käsittään :-D No joka tapauksessa, tukin sen nyt parhaani mukaan, kaiken järjen mukaan hajun pitäis kadota.
Noin muuten; intersemester-kurssit loppu tänään, tein siis projektinhallintaa ja ranskaa. Ranska oli tosi lepposaa, lähinnä vaan rupateltiin siellä. Projektinhallinta oli aika tylsää, mut tehään projektina urban dictionary ranskan slangist, ja oon siitä tosi innoissani! Vaikka kurssi loppuki jo, ni projektii voi tehä lukukaudenki aikana. Meiän pitäis julkaista sivu maanantaina :-)

Nyt siivoon vähän, se on tarpeen :-P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti