Sivut

maanantai 10. tammikuuta 2011

Ranskassa taas

Arki iski heti kun palasin joululomalta tänne; ekana aamulla skarppina luennolla ja se typerä proffa ei ees vaivautunu paikalle. Oli pari päivää sellanen olo, et olis melkeen voinu jäädäki Suomeen, mut se meni ohi. Nyt on taas sellanen olo ku kävelee tuol ulkona et jes, vähän makeeta, meitsi asuu ranskas!

Lumisessa Suomessa oli kiva käydä, oli kaiken kaikkiaan tosi kiva reissu :-) Oli tosin hassuu olla kotona "matkalaisena", ja sit loman lopuks lähtee pois taas. Jouluna juoksenneltiin Jussin kans Mellunmäen, Paloheinän ja Haukilahen välillä, ja välipäivinä Porissa ja uudeksvuodeks Jennylle!

Kamera jäi muuten sille tielle, eli unohtu Jennylle. Kuvia tiedossa siis suht nihkeesti, kunnes saan sen takas.

Nää pari viikkoo, mitä tätä lukukautta on jäljellä, on tuttuun tapaan eräpäiviä ja kokeita. Pahin stressi on tosin ohi, koska painoin kovaan duunia ennen joulua; suurin osa hommista on tehty (osa palautettuki). On oikeestaan sellanen olo, et kaikki tentit tulee kyl meneen läpi, ni ei oo hirveesti motivaatioo lukee niihin :-D

Sit rupeen pikkuhiljaa aktivoituun kesätöitten suhteen ja funtsiin kevään kursseja. Vincent suositteli yht teatterikurssia, se oli kuulemma ollu sen lempparikurssi täällä tähän asti. Se vois kyl olla ihan hauska tapa tutustuu ranskalaisiin, puhuu aktiivisesti ranskaa ja sitä kautta vois ehkä kans vähän oppii relaan sosiaalisii tilanteit. Pitää miettii :-)

Noin muuten, ostin tänään vessapaperia, jossa luki "serpentins pour les fesses" - serpentiinejä pepulle :-P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti