Sivut

lauantai 16. huhtikuuta 2011

Vaihtovuoteeni kuuluu:

1. Kavereita. Hengailen enemmän tai vähemmän päivittäin uusien ja vanhempien tuttujen kans; osan tunnen jo syksyltä, osa on kevään satoa. Abdu, Francois, Cindy, Lars, Aleksi ja Tim muodostaa ydinporukan, tähän lisänä yks Matthieu ja sen kaverit. On vähän poikavoittosta, mut sukupuolijakaumat teknillisis korkeakouluis tuppaa olemaan enemmän tohon suuntaan.... Cindyn kans pidetään toisinaan Sinkkuelämää-iltoja tasapainon vuoks!
2. Ompelu. Mul on hullu hinku keramiikkaan, tekis mieli pistää kädet saveen ja suunnitella lasitusta ja kokeilla uusia ideoita. Myöskin jo pelkkä hengailu Gräsassa on niin pitkään ollu viikottainen rutiini, et tuntuu hassulta olla menemättä sinne. Kompensoin tätä nyt sit ompelukoneeni avulla, sain just yhen topin tehtyä, ja kolme uutta projektia on työn alla. Ihannearki-ilta; hääräilen ompelukoneella ja taustalla pyörii komediasarja. Parhaiten soveltuu sarjat, jotka tunnen jo, koska silloin voi paremmin keskittyä myös ompeluun.

3. Opiskelu. Ei sitä vaihto-oppilaana mahottomasti opiskele, mutta kyllä kuitenkin uutta huomaa oppivansa.

4. Ikävä. Nyyhky, täällä kun alkaa olla kesä, alkaa veri vetää mökille. Olis kiva kans mennä Haukilahteen kattoon telkkaa joku ilta, Jussin kaa. Ja nähä kavereita, etenki lukiotyttöjä on ikävä! Aion tottakai nauttia parhaani mukaan täällä loppuajastani, ja tuun kaipaan takas tänne kans, mut kyl on kans kiva tietää et kohta pääsee takas kotiin :-)

5. Ranskankieli. Kielitaito paranee! Ranskaa on niin kiva puhua ja se on niin nättiä ku sitä kuulee kaikkial. Ymmärrän nyt aika hyvin puhekieltäki, pitkälti sanakirjaprojektini ansiosta. Tehtiin siis ryhmätyönä nettisanakirja ranskan slangisanoista, ja mulla oli päävastuu sisällön tuottamisesta. (Siellä on sitte rumiaki sanoja, mut ne on merkitty tähdillä *).

Varmaan muutaki kuuluu, mut tossa nyt päällimmäiset :-P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti